utorak, 21. maja 2024.

Valjevci na prvom Hisense Europe Fit&Fun festivalu

Objavljeno: 25. jula 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Hisense
Foto: Hisense

VALJEVO- Zaposleni fabrike Gorenje Valjevo učestvovali su na prvom Hisense Europe Fit&Fun festivalu, koji je održan u Sloveniji, u društvu kolega iz Velenja i fabrike Mora iz Češke, kao i vrhunskih slovenačkih sportista. Na festivalu je učestvovalo više od 950 zaposlenih iz Evrope i pokazali su timski duh i dobru volju.

Hisense Europe Fit&Fun festival se organizuje sa ciljem negovanja timskog duha među zaposlenima, zajedničkog razvoja, kao i zdravog načina života. Kao poslodavac, Hisense Europe kontinuirano ulaže resurse u razvoj zaposlenih, neguje kulturu usavršavanja i radi na jačanju koncepta kompanije koja uči, promoviše kulturu širenja znanja, podržavajući tako globalnu strategiju rasta cele Hisense grupe.

„Danas je veliki dan za našu kompaniju i srećni smo što započinjemo novu tradiciju – festival za zaposlene Hisense Europe koji prevazilazi samo sport i takmičenje. Želimo da uključimo sve kolege i pripremimo proslavu timskog duha, blagostanja i zabave,“ rekao je Hanson Han, predsednik Hisense Europe, na ceremoniji otvaranja.

Jedna od tema bila je i bezbednost i zdrav rad, te se istakla važnost toga da u svim poslovima, kako kod kuće tako i na radnom mestu, zaposleni budu u potpunosti prisutni i fokusirani na ono što rade i da vode računa o sebi i svojim kolegama. Dodeljene su nagrade za najbolja dostignuća u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, a među dobitnicima bio je i naš sugrađanin Rade Marinković, linijski rukovodilac u fabrici Gorenje Valjevo.

Foto: Hisense Europe

Tokom festivala organizovana su brojna sportska takmičenjade su zaposleni dokazali svoj takmičarski duh, odlučnost i poštovanje fer pleja, a bilo je pripremljeno i više od 20 aktivnosti koje su bile edukativnog i karaktera. Zaposlenima iz Hisense Europe na ovom događaju priključili su se Petra Majdič, najbolja slovenačka nordijska skijašica svih vremena, koja je sa svojim timom kvalifikovanih trenera pripremila set aktivnosti za učesnike, kao i  reprezentativci Slovenije u nordijskom skijanju predvođeni Petrom Prevcem i rukometaši Rukometnog kluba Gorenje Velenje.

„Sport i igre su univerzalni jezik koji prevazilazi barijere uzrasta, pola ili titula. Ima izuzetnu sposobnost da okupi ljude kroz osećaj pripadnosti i zajednice. Neka nam ovaj događaj posluži kao platforma za jačanje veza koje delimo i stvaramo nove veze, shvatajući da su naši zdravlje i dobrobit jednako važni kao i naši profesionalni poduhvati,” rekla je Stanka Pejanović, potpredsednica Hisense International i Hisense Europe.

Skoro hiljadu učesnika iz tri zemlje koji su zajedno proveli dan na festivali dokazali su važnu činjenicu: oni nisu samo saradnici, već su i prijatelji koji su se okupili, spremni da pokažu svoje veštine, odlučnost i timski rad, ali i da imaju sjajan dan zajedno sa kolegama.

PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *