subota, 20. jula 2024.

Valjevski dani lepote

Objavljeno: 9. juna 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Od danas do nedelje u Valjevu se održava manifestacija “Valjevski dani lepote”, koju organizuje modna agencija „Novo lice“, u saradnji sa klubom „Ars Nova“. Reč je o manifestaciji koja je dobila podršku Grada na konkursu za privredno-turističke manifestacije. Osnovni cilj “Valjevskih dana lepote” je promocija i afirmacija sektora zanatskih usluga Valjeva, usmerenih ka modi i lepoti: modnih kreatora i modnih galerija, frizerskih radnji i kozmetičkih salona, pa je program manifestacije koncipiran tako da svako veče bude posvećeno jednoj od ovih delatnosti.

Manifestacija se održava na platu Centra za kulturu. Večeras od 20 časova termin je rezervisan za modne kreatore i galerije. Sutra uveče će se predstaviti valjevski frizeri, a u subotu šminkeri. Finale manifestacije je u nedelju od 20 časova, kada će biti održan nacionalni Izbor za Miss Model Srbije za 2016. godinu. Učesnice su devojke iz cele Srbije, a pobednice u tri kategorije predstavljaće našu zemlju na ovogodišnjim međunarodnim takmičenjima lepote u Kini, Gruziji i Bugarskoj.
Devojke koje su učesnice ovog finalnog izbora, ujedno su i modeli koje će na “Valjevskim danima lepote” nositi kreacije valjevskih kreatora i na kojima će valjevski frizeri i šminkeri pokazati svoju kreativnost i znanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *