petak, 21. juna 2024.

Valjevski karatisti osvojili 17 medalja

Objavljeno: 27. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na internacionalnom karate turniru “Tara open” u Bajinoj Bašti valjevski karatisti kluba “014” osvojili su 17 medalja! Na turniru na kome je učestvovalo oko 40 klubova iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, valjevski klub je nastupio sa 13 takmičara u kategoriji kata u raznim uzrasnim kategorijama. Posle dužeg vremena klub” 014” je nastupio i sa dva kata tima, i ukupno osvojio 17 medalja. U kategoriji kata timova srebrne medalje osvojile su Ana Živanović, Višnja Đurđević, Ivana Matić, a bronzu su osvojile Anđela Mitrović, Tamara Dražić i Ksenija Kosić.

U kategoriji kata pojedinačno u svojim uzrasnim kategorijama zlatne medalje su osvojile Višnja Đurđević, Tamara Dražić i Ivana Matić, srebrne medalje su pripale Anđeli Mitrović, Ani Živanović, Milici Vulović i Nikoli Petroviću, dok su bronzane medalje osvojili Ksenija Kosić, Matija Radosavljević, Viktor Ćelić i Marko Poznanović.

Treneri i rukovodstvo kluba “014” u saopštenju za javnost navode da su veoma zadovoljni postignutim rezultatima na “Tara openu”, kao i na prethodnim turnirima, gde su postignuti veoma dobri rezultati, koji su potvrdili da je KK 014 najtrofejni karate klub u Valjevu i da se predan i marljiv rad, i pored skromnih materijalnih sredstava, mogu manifestovati dobrim rezultatima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *