nedelja, 21. jula 2024.

Valjevski strelci dobili 37 protivgradnih raketa

Objavljeno: 4. avgusta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Protivgradnim stanicama na valjevskom području danas je podeljeno 37 protivgradnih raketa, koje je kupila gradska vlast. Za te namene izdvojeno je milion dinara, a valjevski “Krušik” izašao je u susret čelnicima Valjeva i pre ugovorenog roka isporučio 37 protivgradnih raketa. Kako je Radio Patku rečeno u Radarskom centru, protivgradne rakete će biti raspoređene na 12 protivgradnih stanica na valjevskom području, koje su u nedelju, kada je Valjevo pogodio grad, ostale bez ijedne rakete.

Kako saznajemo, pored ove nabavke, na valjevskom području ostaje još pet protivgradnih stanica na kojima nema nijedne rakete. Član Gradskog veća Nikola Radojičić kaže da će gradonačelniku Valjeva Stanku Terziću biti predloženo da se rebalansom budžeta obezbede dodatna sredstva za kupovinu protivgradnih raketa, jer su trenutne količine nedovoljno, a odbrana od grada traje do polovine oktobra.

Valjevo je u nedelju oko 15 časova pogodio grad, veličine oraha, koji, na sreću, nije naneo veću štetu. Do sada je 110 građana prijavilo štetu, mahom na automobilima, a procenjuje se da je tokom grada, koji je padao 15 minuta, u Valjevu oštećeno nekoliko stotina automobila.

Jedan komentar na “Valjevski strelci dobili 37 protivgradnih raketa

  1. Kasno su se setili,sada je sve unisteno…A i mnogo je 37 komada,treba li su poruciti 3 kom,cisto da se ima…

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *