sreda, 19. juna 2024.

Vatrogasci pronašli telo nestale žene

Objavljeno: 28. jula 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Telo Katarine Marinković (41) iz valjevskog sela Balinović, koja je juče popodne nestala tokom nezapamćenog nevremena, pronađeno je u reci Jablanici, nekoliko kilometara od njene kuće, potvrđeno je Radio Patku.  Telo nesrećne žene koju je odnela bujica je pronađeno u reci Jablanici u selu Paklje, nedaleko od strugare. Uviđaj još uvek nije obavljen, jer vatrogasci ne mogu da dođu do njenog tela zbog jakog nevremena koje ponovo danas zahvatilo valjevski kraj.

Prema prvim informacija, do nesreće je došlo kada je Katarina po jakom nevremenu krenula da izvadi crevo iz potoka, odakle navodnjavaju baštu. Pošto se nije vratila, njen muž Božidar je dva sata kasnije prijavio njen nestanak. Pretpostavlja se da je nesrećnu ženu odnela  nabujala voda planinskog potoka, koji se uliva u Jablanicu.

Juče je u Balinoviću pronađeno beživotno telo Slobodana Jovanovića (57) iz Beograda, koji se utopio u bari svog prijatelja kod koga je bio u gostima. U policiji kažu da se radi o  samoubistvo, jer na njegovom telu nisu pronađeni tragovi nasilja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *