ponedeljak, 22. jula 2024.

Veče posvećeno teatru

Objavljeno: 10. avgusta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Pretposledni dan „Tešnjarskih večeri“  je posvećen teatru. Na Letnjoj pozornici obdanište „Pinokio“, u 19 časova, izvešće lutkarsku predstavu „Mali princ“, a u 20 časova u bašti Doma vojske počinje predstava „Nestašni Ćira“, Putujućeg pozorištanca „Ćira“ iz Beograda.

Premijera pozorišne predstave „Maratonci trče počasni krug“ Gradskog pozorišta „Abrašević“ je u 23 časa na velikoj sceni Centra za kulturu. Reditelj je Miroslav Trifunović, kostimograf  Branka Šišinački Obradović,  a scenografiju dizajnirao Dušan Arsenić. Igraju : Ljubivoje Bube Marković, Branko Antonić, Dragoslav Parezanović, Božidar Milić, Maja Djurić, Petar Ninić, Goranka Kalember Lučić, Miroslav Mandić i Dragan Čolić.

Ulaz je slobodan.

Jedan komentar na “Veče posvećeno teatru

  1. Sramotno je što sekretar Abraševića zbog ranije preuzetih obaveza, ali i pašenog a “Gradski nam sekretar za kulturu“ nije našao za shodno da poseti ovu pozorišnu predstavu. Namerno kažem poseti jer se od njega i ne očekuje da odgleda celu predstavu, koje, takođe, zbog ranije ugovorenih obaveza, ali i zbog umetničke provinijencije – ipak je on pesnik “haikua“… Sramota je što ansamblu niko ništa nije nadoknadio zbog ukazanog im truda na radu. Sramotno je pto im je oko 02,00h serviran oval s’ ‘ladnih tri ćevapa, dve kobaje i nešto nekog nerazjašnjenog mesa uz klompiriće u obliku pomafrita i ubajatilih komadića hleba. Sve sramotno. Ali valjda tako treba. Kome još treba ansambl drame u Abraševiću i gradu… Takođe ima li varijante da ova predstava zaživi duže od 3 izvođenja nakon premijere?

    2

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *