utorak, 5. marta 2024.

Večeras predstava „Buba u uhu“

Objavljeno: 4. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nova predstava „Buba u uhu“ u režiji Ljubiše Ristića biće izvedena večeras od 20 časova na velikoj sceni Centra za kulturu. Kultna „Buba u uhu“, po vodvilju Žorza Fejdoa, izvedena je 1.600 puta i videlo ju je više od milion gledalaca. Ansambl se tokom vremena menjao, ali je Nikola Simić sve do smrti igrao svog Viktor-Emanuela Šandebiza i Poša. Te likove sada u KPGT-u preuzimaju, u alternaciji, Lazar Jovanov i Andrija Kovač.

Staroj „Bubi“ sve vreme ostali su verni i Vlasta Velisavljević, Rada Đuričin i Branka Petrić, koji će učestvovati povremeno i u novoj postavci. U ansamblu su, u više alternacija, Mihailo Perišić, Bogdan Trifunović, Vojislav Tomić, Nikola Ivačkov, Novak Simić, Ognjen Petković, Ana Kostovska, Nikola Marković, Mihajlo Zaverla, Zoltan Pletl, Obrad Radulović, Vjera Mujović, Sonja Mladenov, Tašana Đorđević, Saška Rašić Popov, Jana Milosavljević.

Nova – stara „Buba“ je kenotaf, sećanje i poštovanje za sve iz prve podele kojih više nema: za Bojana Stupicu i Marjana Lovrića koji su odgovorni i zaslužni što se „Buba“ rodila, za Zoricu Šumadinac, Slobodana Đurića, Morisa Levog, Marka Todorovića, Branka Milenkovića, Vladislava Lalickog, za Duška Čeklića i Nikolu Simića, poručuje KPGT.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *