ponedeljak, 26. februara 2024.

Večeras protestna šetnja

Objavljeno: 19. aprila 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Večeras u 19.30 časova, po jedanaesti put, na Desankinom trgu, biće organizovan protest “1 od 5 miliona”. Kako je najavljeno, na protestu će govoriti narodni poslanik Srđan Milivojević i funkcioner SDS-a Konstantin Samofalov. Nakon okupljanja na Desankinom trgu i obraćanja najavljenih govornika, biće organizovana protestna šetnja gradskim ulicama.

„Ovo okupljanje je važno da poručimo svima da je u Valjevu ostalo građana sasvim dovoljno da potvrde da je narod u velikom broju nezadovoljan sadašnjom vlašću. Ovo okupljanje je važno i zbog svih onih građana koji su pognute glave, ucenjeni poslom, morali da krenu put Beograda na veliki miting dokazivanja i samoohrabrenja vladajuće koalicijie! I ovo okupljanje i šetnja su prilika da poručimo svim našim sugrađanima da se borimo i za njihova prava, jer to su zajednička prava demokratskog sveta! A to je da svojom voljom biramo vlast, svojom voljom biramo gde ćemo ići i šta ćemo raditi, a na državi je da nam obezbedi uslove za normalan život i rad“, navodi se u saopštenju za javnost organizatora protesta.

Kako je najavljeno, sa večerašnjeg protesta biće poslata nedvosmislenu poruku da oni koji su protiv vlasti, nisu neprijatelji države, fašisti, nasilnici, siledžije, kako ih vlast naziva, već obični, razočarani građani, koji polako gube sve, osim dostojanstva, „jer samim tim što ćemo se večeras naći na ulicama Valjeva, dokaz je da smo sačuvali dostojanstvo“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *