ponedeljak, 24. juna 2024.

Veliko interesovanje za vakcinaciju bez zakazivanja

Objavljeno: 30. aprila 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U Domu zdravlja u Mionici je za jedan dan vakcinisano 170 Mioničana. Građanima Mionice dostupne su vakcine svih proizvođača, Sputnjik, Sinofarm i Fajzer.

Glavni vakcinacioni punkt se nalazi u Domu zdravlja Mionica, a svake srede u prepodnevnim satima vakcinacija se sprovodi i u ambulantama u Rajkoviću i Banji Vrujci.

Pored toga, mobilne ekipe Doma zdravlja uz pomoć opštine Mionica. svake srede obilaze sela u mioničkoj opštini i stare i nemoćne, dovoze do vakcinalnih punktova, ili ih vakcinišu na licu mesta.

„Poziv na vakcinaciju bez zakazivanja naišao je na veliko interesovanja građana i Mionici. Redovi u Domu zdravlja ukazuje da su građani razumeli i prihvatili činjenicu da samo ako se vakcinišemo u velikom broju, možemo da pobedimo Kovid 19, i nastavimo sa normalnim životom. Posebno je važno što građani mogu da biraju između tri vakcine. Zahvaljujući državnom rukovodstvu, a pre svih predsedniku Aleksandru Vučiću obezbeđen je dovoljan broj vakcina za sve građane Srbije i Mionice“,  rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Predsednik mioničke opštine je pre nekoliko dana zajedno sa ministarkom državne uprave i lokalne samouprave Marijom Obradović i državnim sekretarom Ministarstva zdravlja dr Mirsadom Đerlekom, podelio pakete s vitaminima mioničkim penzionerima, i pozvao građane da se vakcinišu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *