utorak, 23. aprila 2024.

VIPOS nastavlja rad u prostorijama škole od petka

Objavljeno: 13. maja 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Visoka poslovna škola strukovnih studija, odnosno odsek Valjevo Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija, u skladu sa odlukom Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja, nakon ukidanja vanrednog stanja rad u prostorijama škole nastavlja od petka 15. maja, uz poštovanje svih preventivnih mera.

Do petka će biti završena preostala onlajn predavanja na osnovnim studijama, predavanja na master studijama se nastavljaju prema utvrđenom rasporedu, a potom za studente valjevske visoke državne škole slede redovne ispitne obaveze.

Najpre će u sedmici od 18. do 23. maja biti organizovano polaganje prvog kolokvijuma za predmete iz prolećnog bloka koji nisu realizovani zbog uvođenja vanrednog stanja, da bi u periodu od 25. maja do 6. juna bio organizovan aprilski ispitni rok.

Škola apeluje na sve studente koji osećaju bilo kakve zdravstvene tegobe da u narednom periodu ne posećuju školu iz bezbednosnih razloga, shodno situaciji i preporukama zaštite od epidemije koje su još uvek na snazi.

VIPOS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *