subota, 20. aprila 2024.

Više rekonstrukcija ulica i parkinga

Objavljeno: 8. avgusta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Plan komunalne izgradnje i održvanja objekata komunalne infrastrukture promenjen je u rebalansu gradskog budžeta, tako da je ova pozicija, umesto prvobitnih 906,2 miliona dinara, povećana na 913,8 miliona dinara.

Po izmenjenom planu, između ostalog, najveći iznosi planirani su za zimsko održavanje ulica i puteva, 60 miliona, za rehabilitaciju, presvlačenje ulica 28 miliona, za sanaciju oštećenih makadamskih puteva 39,4 milion, za investiciono održavanje seoskih puteva 65 miliona, a za rekonstrukciju gradskih ulica 67,7 miliona dinara.

Inače, na spisku ulica koje su planirane za rekonstrukciju su treća faza u Ulici Jakova Nenadovića, četvrta faza u Karađorđevoj, rekonstrukcija ulica Miše Reljića i Vuka Karadžića, te rekonstrukcija parkinga u Naselju 27. novembar.

Rebalans Plana komunalne izgradnje nastao je posle umanjenja sredstava za program Lokalni ekonomski razvoj, za koji je bilo planirano 63 miliona dinara, uglavnom za investiranje u infrastrukturu Industrijske zona, ali se ta suma svela na 16 miliona, namenjenih za izradu projektno-tekničke dokumaentacije i gradnju saobraćajnice sa kružnim tokom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *