nedelja, 23. juna 2024.

Vladimir Đokić podneo ostavku

Objavljeno: 7. oktobra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-Trener košarkaša Metalca Vladimir Đokić podneo je ostavku posle poraza od Igokee u Valjevu, u trećem kolu ABA lige. „Mora neki rez da se napravi. Ja sam najviše kriv i podnosim ostavku, jer jednostavno od početka priprema se vidi da nema energije i rada od prošle godine, koji su nam doneli šesto mesto, a mene lansirali da budem selektor mlade reprezentacije“, rekao je Đokić. Metalac je izgubio od Igokee 56:74, što mu je bio drugi uzastopni poraz. „Kao častan čovek i sportista, smatram da treba da se sklonim i podnesem ostavku. Nasledniku želim sve najbojle“, rekao je Đokić.

 

Novinari u Valjevu bili su iznenađeni njegovom odlukom, koju je tada prvi put objavio, bez razgovora sa upravom kluba. Na poziv nekih novinara da bar „prenoći“ pre odluke, trener je obrazložio zašto tačno želi da ode.

 

„Vukao sam pogrešne poteze, i u izboru pojedinih igrača i pri biranju novih. One koji su otišli trebalo je da zamene ove momci. Nisam napravio rez kad je bilo logično, nadao sam se da će sve doći na svoje mesto. Toga nije bilo. Ovo jednostavno ne radi. Porazi u Skoplju i ovaj od Igokee su posledica sramne igre i ne vidim šta tu više mogu da uradim sa ovom istom ekipom“, rekao je Đokić.

 

Metalac već za četiri dana igra sledeću utakmicu, što je malo vremena za dolazak novog trenera. „Ako treba da sedim na klupi u Nikšiću, sedeću, ali to nema smisla“, rekao je Đokić, prenosi agencija Beta.

Jedan komentar na “Vladimir Đokić podneo ostavku

  1. Vlada je suvo zlato kosrke Srbije , da li je on kriv sto nema novca , da li on treba da leti ili oni koji se ponasaju na terenu kao babe. Seti se Majstorovicu , seti se Kutlesicu gde bi bili da vam nije Vlade , koliko puta vas je istrpeo.To ste zaboravili ako niste zadovoljni neka vam isplate zaostale plate , i onda idite i naravno obestecenje od drugog kluba, pa da vidimo ko ce vas uzeti da igrate .Niko nije rekao da treba da igrate za lepe oci , ali sigurno se malo trebalo strpeti i sve je ok. U drugom klubu ce da kazu pa vidite oni su izdali klub , trenera { Metalac} tako ce sutra i nas iii sta mislite ?Znaci razmislite!!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *