subota, 20. aprila 2024.

Vodovodu nije odobren kredit

Objavljeno: 3. jula 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Odbornici Skupštine grada  usvojili su izveštaje o prošlogodišnjem radu Direkcije za izgradnju Valjeva, Toplane, Vodovoda, Vidraka i drugih javnih preduzeća i ustanova, čiji je osnivač lokalna samouprava. Odbornici nisu dali zeleno svetlo za novo kreditno zaduženje Vodovoda. Odbornik SNS Mihailo Jokić je rekao da se iz materijala koji je dostavljen lokalnom parlamentu ne vide jasno kolike su kamate na traženu pozajmicu Vodovoda od pet miliona dinara.

Odbornici su usvojili zaključak kojim je zatraženo od  rukovodstva Vodovoda da još jednom preispita odluku o kupovini luksuznog vozila za potrebe tog preduzeća. Direktor Djordje Pavlović kaže da je kupovina novog vozila Vodovoda postala politička tema. „Ne radi se o nekom preterano luksuznom vozilu, kako je predstavljeno u javnosti, već o vozilu u rangu ’škoda fabia“ ili ’vw polo’“, rekao je Pavlović.

Odbornici SNS napustili su juče popodnevni deo sednice. Odbornik dr Slobodan Gvozdenović je rekao da su se na taj korak odlučili nakon što je odbornik Ljubomir Bradić izneo niz uvreda na račun odbornika naprednjaka Zorana Đurića.  Posle kraće pauze u popdnevnom delu sednice u skupštinske klupe se nisu vratili ni odbornici DS, međutim, niko od njih, za skupštinskom govornicom, nije obrazložio zbog čega su doneli odluku da bojkotuju popodnevni deo sednice.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *