ponedeljak, 24. juna 2024.

Vrujačka „VODAVODA“ u zemljama Zaliva

Objavljeno: 2. maja 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Predstavnici kompanije „VODAVODA“  potpisala su sporazum o izvozu i distribuciji vode u Katar, Bahrein  i Saudijsku Arabiju. Tokom trodnevne posete Srbiji, kompanija Caro General Trading iz Kuvajta i njihovi partneri iz Katara, Bahreina i Saudijsk Arabije, pored posete Domu VODAVODE u Banji Vrujci, su u prostorijama hotela Hilton, potpisali sporazum o izvozu vode u zemlje Zaliva.

„Nakon što smo naišli na fenomenalne reakcije stranovnika Kuvajta, srećan sam što sada saradnju proširujemo i na ostale zemlje Zaliva. ‘VODAVODA’ je arteška voda izuzetnog kvaliteta, što je u svetu veoma bitan faktor, i to je glavni razlog što smo uspeli u Kuvajtu, Singapuru i Koreji, a sada sa sigurnošću mogu da kažem da to očekujem i za Katar, Bahrein i Saudijsku Arabiju. Beskrajno hvala gradskom menadžeru Goranu Vesiću, predsedniku opštine Mionica i kuvajtskom i katarskom ambasadoru u Srbiji na podršci na ovom za nas izuzetno važnom događaju, jer verujem da je ovo značajn događaj za povezivanje Srbije sa zemljama Zaliva – rekao jeVojin Đorđević, kreator brenda ‘VODAVODA’.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković, izrazio je zadovoljstvo što jedan proizvod iz Banje Vrujci parira svetskim brendovima.

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što sam prisustvovao potpisivanju ugovora koji je važan ne samo za ugovarače, već i za mala mesta kao što je Mionica, kao što je Banja Vrujci. Ovaj ugovor je važan za Srbiju i za srpsku privredu. Potpisivanje sporazuma i dodeli sertifikata za izvoz i distribuciju VODAVODE na tržišta Katara, Bahreina i Saudijske Arabije je potvrda da jedan srpski proizvod može da zadovolji zahteve svetskog tržišta i da konkuriše najboljim svetskim brendovima“, rekao je Janković.

‘VODAVODA’ potiče iz Banje Vrujci, sa dubine od 605 metara. Flašira se na izvoru, bez ikakve obrade, u Novom domu VODAVODE. Nosilac je sertifikata NSF, kao prva mineralna voda iz Srbije, čime je svrstana u red najprestižnijih voda na svetu, kao što su Evian, Eden, Fiji.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *