četvrtak, 18. jula 2024.

„Vučiću hvala ti što misliš o borcima“

Objavljeno: 2. oktobra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Ratni veteran Velimir Milošević (50) iz Kruševca samopovredio se tokom štrajka glađu u Udruženju boraca u Valjevu! On je poruku srpskom premijeru, na kojoj je pisalo „Vučiću hvala ti što misliš o borcima“, napisao na daščici koju je ekserom prikucao za svoju levu šaku. „ Učinio sam to za svoja tri sina i ćerku, kao i sve borce Srbije. Niko mi u porodici ne radi, izdržavamo se od moje plate iz JP „Poslovni centar“. Svi smo svesni da je država posle poplava u haosu i da sada nema novca za isplatu naših ratnih dnevnica, ali tražimo ono što nam je obećano, zakon o boračkoj zaštiti i zdravstvene knjižice“,  rekao je  Milošević.

Devet ratnih veterana iz više gradova Srbije već četvrti dan štrajkuje glađu u prostorijama valjevskog Udruženja boraca radova od 1990. godine, tražeći da država ispuni data obećanja. Među štrajkačima je i  ratni veteran Nebojša Milenković iz Vlasotinca, koji je u januaru tokom štrajka glađu u Valjevu odsekao sebi prst!

2 komentara na “„Vučiću hvala ti što misliš o borcima“

  1. Za šta su ovi borci? Dolazili su i kod mene da potpišem zahtev za nekakve pare što nisu naplatili i isterao sam ih napolje. Ja moju zemlju čuvam i branim srcem i obrazom a ne za pare, a oni koji brane svoju domovinu za nadoknadu su obične jajare i plaćenici!!!!!

    0

    0
  2. Valjevski invalidski penzioneri su čudo jedan savetuje premijera, drugi savetuje veterane, a obojica to rade iz ljubavi prema novcu.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *