petak, 24. maja 2024.

Vujić Subotić i Đurić ostaju u pritvoru

Objavljeno: 20. jula 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Načelniku Gradske uprave Aleksandru Vujiću Subotiću (34) i službenik te uprave Aleksandru Đuriću (34) rešenjem Višeg suda produžen je pritvor za još mesec dana.

S druge strane, pet osoba osumnjičenih za primanje i davanje mita, zloupotrebu službenog položaja, zloupotrebe u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave, koji su uhapšeni kao i zaposleni u Gradskoj upravi prošlog meseci, pušteno je da se brane sa slobode. Pritvor je ukinut za R. Đ. (43) iz samostalne zanatske trgovinske radnje “Fiskal” u Valjevu, B. S. (38) odgovornom licu radnje za popravku metalnih proizvoda, M. P. (46) iz preduzeća “Japi kom” iz Novog Sada, M. V. (50) iz firme “PSC Vuković” Šabac, kao i za A. P. (35) iz Građevinskog preduzeća “VA gradnja 2007”.

Podsećamo, u akciji policije i BIA bila je uhapšena i pripravnica u Gradskoj upravi T. I. (28), ali za nju tužilaštvo nije tražilo određivanje pritvora.

Po krivičnoj prijavi, svi osumnjičeni se terete da su tokom ove godine u više navrata u postupku javnih nabavki, čiji je naručilac Gradska uprav, dogovarali tendere za nabavku vozila, auto-sedišta za decu, servisiranje i nabavku fotokopir aparata i štampača i kancelarijskog materijala.

6 komentara na “Vujić Subotić i Đurić ostaju u pritvoru

 1. Hapsi KORUMPIRANA (cenzurisano)!!! ALI I OSUDI NA 40 GODINA, A NE DA IH OSLOBODITE ZBOG NAVODNO NEDOSTATAKA DOKAZA!!!

  4

  3
 2. Aleksandar Vujić Subotić MI JE BRAT PO KRVNOJ LINIJI NAJBLIŽI!!! ALI NEMA VEZE, JA NEMAM BRATA, JA SAM JEDINAC… HOĆU REĆI DA BIH VRLO RADO POVUKAO KANAP I OBESIO DOK SE NE UGUŠI!!! ŽAO MI JE SAMO ŠTO SE NE HAPSE SVI IZ VALJEVA KOJI SU POVEZANI SA NJIM!!! CELA SRBIJA MORA BITI OČIŠĆENA OD KORUPCIJE!!! IMAM JA DOSTA TOGA DA KAŽEM O TOJ VUJIĆ SUBOTIĆ KORUMPIRANOJ; LOPOVSKOJ PORODICI!!! ZOVITE ME NA RADIO ILI NA VA-TV!!! SMRT KORUPCIJI-SLOBODA NARODU

  6

  5
 3. MISLIM, NIJE LEPO DA ONOLIKI LJUDI ROBIJAJU ŠIROM SRBIJE!!! A DA SE OVIM LOPOVIMA, KOJI SU KRALI OD VALJEVA I POŠTENIH LJUDI, GLEDA KROZ PRSTE, SAMO ZATO ŠTO SU IZ OPŠTINE!!!

  1

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *