četvrtak, 13. juna 2024.

Za četiri dana otkriveno 36 pijanih vozača

Objavljeno: 13. februara 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na području Kolubarskog okruga policija je za četiri dana otkrila 36 pijanih vozača i isključila ih iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola. U prostorijama Policijske uprave je na trežnjenju zadržano je 16 vozača, koji su imali više od 1,20 promila alkohola. Četvorica vozača iz Valjeva i Uba nakon zadržavanja privedeni su dežurnom sudiji za prekršaje, jer je kod njih izmereno 2,55, 2,08, 1,83 i 1,36 promila alkohola.

„Svim privedenim vozačima sudija za prekršaje izrekao je novčane kazne i zabranu upravljanja vozilom od osam do 12 meseci. Dvojica ovih vozača upravljali su bez vozačke dozvole koja im je ranije oduzeta zbog kaznenih poena“, navedeno je u policijskom saopštenju.

Tokom pretprošlog vikenda policija je otkrila 33 pijana vozača, od koji je jedan imao 2,95 promila alkohola u krvi promila. Taj vozač je po skraćenom postupku sproveden kod prekršajnog sudije i izrečena mu je zatvorska kazna u trajanju od 15 dana.

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoju i tuđu bezbednost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *