petak, 24. maja 2024.

Za mioničke izbore do sada potvrđeno šest izbornih lista

Objavljeno: 29. septembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Srpska koalicija „NADA“ koju čine POKS, DSS i 23 udruženja građana je  predala listu kandidata za odbornike Skupštine opštine Mionica pod nazivom „NADA za Mionicu (POKS, DSS) – dr Miloš Jovanović – Žika Gojković“.

Kako je saopšteno, na listi se nalaze kandidati različite starosne i obrazovne struktura sa jasnim planom i programom rešavanja komunalnih problema.

„Naši odbornici će svojim primerom pokazati da je moguće izboriti se sa partokratijom i stranačkim zapošljavanjem i kako se bori protiv korupcije. To su ljudi sa čistim biografijama koji su spremni da se bore za svoju opštinu. Jedan od prioriteta srpske koalicije ’NADA’ je decentralizacija i ravnomeran razvoj svih delova Srbije. Neophodno je spustiti vlast na nivo lokalnih samouprava i omogućiti im da više novca od poreza zadrže u svojim budžetima i raspolažu sa njim“, navodi se u saopštenju za javnost koalicije „NADA“.

Do sada je potvrđeno šest lista za lokalne izbore u Mionici, koji će biti održani 17. oktobra. Prva je lista „Aleksandar Vučić- za našu decu“, druga je „Zdrava Srbija za zdravu Mionicu Milan Stamatović“, treća „Slobodni građani Mionice“, četvrta „Savez 90/Zeleni Srbije“, peta „NADA za Mionicu (POKS, DSS) – dr Miloš Jovanović – Žika Gojković“ i šesta „Koalicija SPS-SRS“.

Očekuje se da će narednih dana izbornu listu u ime grupe građana predati i doskorašnji predsednik Demokratske stranke u Mionici Milan Gavrilović, koji je nedavno napustio tu stranku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *