četvrtak, 25. jula 2024.

Za motocikle četiri miliona dinara

Objavljeno: 31. oktobra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iz gradske kase je skoro 34.000 evra izdvojeno za kupovinu dva motocikla za potrebe Policijske uprave Valjevo. Gradska uprava je raspisala javnu nabavku za kupovinu dva motocikla, a otvaranje ponuda je 4. novembra. Motocikli će biti kupljeni od novca koji se u gradsku kasu slio po osnovu naplate kazni za saobraćajne prekršaje, a za ovu nabavku je opredeljeno četiri miliona dinara, što nam je potvrdio predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Dobrosav Janković.

Kako saznajemo, plan je da budu kupljeni motocikli koji imaju najsavremeniju opremu, što povećava cenu, a koristiće ih pripadnici saobraćajne policije u Valjevu.

Inače, svake godine u gradsku kasu se slije 30 odsto novca od ukupno naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje koji su napravljeni na području Valjeva.

Jedan komentar na “Za motocikle četiri miliona dinara

  1. Zakon kaže da se ovaj novac mora trošiti na poboljšanje bezbednosti u saobraćaju. Ima toliko ulica kojima nedostaje trotoar. Možda bi ovaj novac mogao da se iskoristi za te namene. Policiju je dužno da oprema Ministarstvo unutrašnjih poslova.

    14

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *