sreda, 19. juna 2024.

Za predsednika valjevskih naprednjaka izabran Lazar Gojković

Objavljeno: 22. decembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo za predsednika je izabran dosadašnji poverenik i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, saopštila je Srpska napredna stranka.

Njegov izbor je jednoglasno podržalo 164 delegata, navodi se u saopštenju za javnost.

Novoizabrani predsednik valjevskih naprednjaka Lazar Gojković se zahvalio na ukazanom poverenju i rekao da su spoj iskustva, znanja, mladosti i patriotizma koje poseduju članovi SNS-a, garant da će ostvariti sve zacrtane ciljeve.

„Siguran sam da ćemo zajedničkim radom opravdati poverenje naših birača i svih dobronamernih ljudi koji prepoznaju i slede politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića. Jaka i stabilna Srbija, razvijeno, zdravo i napredno Valjevo ciljevi su kojima težimo i za koje se borimo, a sve u interesu naših građana. Zato vas pozivam da zajednički pokažemo da građani s pravom imaju velika očekivanja od Srpske napredne stranke“, rekao je Gojković.

Izborna skupština, foto: SNS

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu je raspušten još u oktobru 2020. godine, a za poverenika je tada postavljena Jelena Nikolić-Lekić. U junu ove godine Jelena Nikolić Lekić je razrešena dužnosti poverenika Srpske napredne stranke u Valjevu, a tu dužnost do izbora organa stranke je obavljao gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *