utorak, 21. maja 2024.

Za rekonstrukcija zgrade na Desankinom trgu 250.000 evra

Objavljeno: 30. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zgrada na Desankinom trgu, u kojoj su godinama bili smešteni Radio Valjevo i nedeljenik Napred, uskoro bi trebalo da bude u potpunosti adaptirana. Nakon što je gradska vlast odlučila da dve medijske kuće iseli iz zgrade koja je u vlasništvu lokalne samouprave, posle više meseci čekanja, počeli su radovi na unutrašnjem uređenju zgrade na Desankinom trgu, koju mnogi smatraju jednom od najlepših zdanja u Valjevu. Posao je poveren preduzećima „Kompresor ing“ i „Procesor“, a po završetku radova, kako je ranije najavljeno, taj objekat će biti na raspolaganju gradskim funkcionerima.

3030Radovi koštaju skoro 250.000 evra, odnosno 30,5 miliona dinara. Planirano je da se urade nove elektro i vodovodne instalacije, grejanje, postavljanje novih podnih obloga, sa potpunim izmenama rasporeda i enterijera prostorija. Posle iseljenja Napreda i privatizovanog Radio Valjeva u toj zgradi su, praktično, ostali samo goli zidovi i stolarija. Novi vlasnici Radio Valjeva su odneli kompletan nameštaj, radijatore, elektrokablove, pa čak i utičnice koje su poskidali u zgradi. Da li je neko zbog toga odgovarao, jer se radi o imovini koja je u vlasništvu Grada Valjeva, još uvek nije poznato.

4 komentara na “Za rekonstrukcija zgrade na Desankinom trgu 250.000 evra

 1. To su pare gradjana koje ovi mentoli i njihovi mentori koji ih drže na vlasti otimaju od gradjana. Mož kako hoćeš al dodje mečka i pred tvoju kuću.

  13

  0
  1. Udri samo jako Gvozdenovicu na nase dzepove , ko li te samo drzi da nam lupas samare i da nas lupas po nasim gladnim stomacima!

   4

   0
 2. Nadam se da će odgovorni izabrati lepše oboje za spoljašnju stranu zgrade . Liči mi sada na kičeraj a osvetljenje bi lepo dopunilo celinu .

  0

  7

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *