utorak, 21. maja 2024.

Za saobraćajnu infrastrukturu 8,9 miliona dinara

Objavljeno: 17. maja 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Mionica, foto: Opština Mionica
Mionica, foto: Opština Mionica

MIONICA- Mionica će ove godine uložiti 8,9 miliona dinara u unapređenje saobraćajne infrastrukture. Sredstva su dobijena u okviru Programa Vlade Republike Srbije za podršku nedovoljno razvijenim opštinama u 2021. godini.

Kako je saopšteno, taj novac biće upotrebljen za izradu projektno – tehničke dokumentacije, planske dokumentacije, planskih dokumenta, izgradnju i rekonstrukciju infrastrukturnih objekata od značaja za građane Mionice.

„Gradimo našu Mionicu zahvaljujući pomoći i podršci Vlade Srbije kroz program ’Srbija 2025’, jer su njime obuhvaćeni svi ključni infrastrukturni projekti. Odobrena sredstva će nam pomoći u ostvarenju visokih ciljeva koje smo postavili. Naš glavni cilj je da kroz investicije u infrastrukturu što više unapredimo kvalitet života svih stanovnika Mionice. Svaki dinar koji investiramo sada predstavlja investiciju u bolji život budućih generacija“,  rekao je predsednik mioničke opštine Boban Janković

Opština Mionica je ove godine imala vrlo intenzivnu projektnu aktivnost. Predato je više od 45 projekata, od kojih je do sada odobreno više od polovine. Ukupna sredstva koja će Mionici ove godine biti dodeljena za razvoj infrastrukture u svih 36 naselja premašiće 400 miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *