utorak, 23. jula 2024.

Za sedam dana uhapšeno pet osoba

Objavljeno: 14. avgusta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija je u proteklih sedam dana uhapsila pet osoba zbog različitih krivičnih dela i svima je određen pritvor. Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene proizvodnje opojnih droga uhapšen je jedan muškarac na području Osečine. Kako saznajemo, on je gajio marihuanu i to na tuđem posedu, a policija ga je zatekla na delu dok je zalivao marihuanu koju je zasadio. Jedna osoba je uhapšena zbog iznude, jedna zbog teške krađe, a jedan muškarac je u pritvoru zbog nasilja u porodici. Policija je lisice na ruke stavila i mladiću koji je pisao grafite na više objekata u centru Valjeva.

Prilikom ovonedeljne posete Policijskoj upravi ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da su u Valjevu pohapšeni svi značajniji dileri droge i na valjevskim ulicama slobodno ne šteta nijedan značajniji narko diler. On je pohvalio rad Policijske uprave u Valjevu, navodeći da policija u ovom kraju postiže sve bolje rezultate, a to se ogleda i u tome šta na valjevskim ulicama više nema značajnijih narko dilera. „ U borbi protiv kriminala i korupcije ne sme biti bilo kakvih propusta, niti sme biti povlašćenih i pošteđenih“, rekao je ministar Stefanović.

U Valjevu, ali i u drugim gradovima Srbije nema dovoljno policajaca, rekao je ministar Stefanović i najavio da će taj problem biti rešen smanjenjem broja zaposlenih u administraciji MUP, a povećanjem broja policajaca u uniformi.

 

2 komentara na “Za sedam dana uhapšeno pet osoba

  1. bravo ministre nikad vise droge u Valjevu a svi znacajniji dileri su uhapseni a ostali samo oni neznacajniji!kako vas nije sramota pa ovde ima ljudi sto se bave prodajom droge vec 20 godina ni jedna krivicna prijava protiv njih nije podignuta!pa celo Valjevo zna ko radi sa drogom u saradnji sa policijom!pitaj te gradjane Valjeva i sve ce vam reci a policija kao ne zna!Jos jedan dokaz da je ovo Pandurska drzava!svaka cast samo napred hvali te i dalje policiju!zivela nam Valjevska policija unistitelj omladine u Valjevu!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *