utorak, 23. aprila 2024.

Zamenik gradonačelnika sutra prima građane

Objavljeno: 2. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić primaće građane na razgovor sutra, 3. novembra, u svom kabinetu na prvom spratu Gradske uprave, u terminu od 15.30 časova, saopšteno je iz Gradske uprave. „ Svi zainteresovani građani mogu da se prijave za razgovor kod zamenika gradonačelnika, tako što će doći lično i popuniti prijavu u prizemlju Gradske uprave na šalterima 16 i 17 (služba za predstavke i predloge Odeljenja za poslove organa grada), a mogu se prijaviti i telefonom na broj 294-747“, navodi se u saopštenju za javnost.

5 komentara na “Zamenik gradonačelnika sutra prima građane

  1. Požurite narode možda vas već sutra ne bude više primao, smeši se nova koalicija bez Poćute Kaplara Turčina Mengelea ….

    15

    1
  2. Očito da postojeće institucije pre svega ljudi u njima u Valjevu nisu sposobne ni sebe da zaštite, pale im automobile presreću gradjane po ulici, pucnjava po kafićima …. a glavni Valjevski lroblem su crveno svetlo i nesavesni vozači. Društvo je duboko korumpirano sa ljudima kojima je životni maximub da mogu da budu seoski djilkoši, i nadimci sve o njima govore ko su Pasulj Klomber Mengele Kaplar Gogo vozač Preletačević Turčin Lubenićar ne mož ih izbrojati. Oće to pred neko zlo vreme.

    11

    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *