sreda, 24. jula 2024.

Zašto premijer Vučić zaobilazi Valjevo?

Objavljeno: 20. novembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ub će sutra posetiti premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji će otvoriti rekonstrusani deo puta Pambukovica-Novaci, u koji je država uložila 91 milion dinara. Ovo je ko zna koja po redu poseta predsednika Vlade Srbije i lidera SNS ubskom kraju. Za razliku od Uba, na čijem čelu je Darko Glišić, glavni čovek SNS za Kolubarski okrug, premijer Aleksnadar Vučić od 2012. godine, otkako je SNS na vlasti u državi, nijednom nije posetio Valjevo, niti bilo koje drugo mesto na valjevskom području. Razlog za to bi trebalo tražiti u činjenici da su naprednjaci u Valjevu, formalno, u opoziciji. Međutim, postavlja se pitanje da li je Aleksandar Vučić premijer svih građana, bez obzira, na njihovu političku pripadnost ili je premijer građanima u mestima na kojima je SNS na vlasti.

Narodni poslanik SNS Slobodan Gvozdenović za „Patak“ kaže da premijer Srbije Aleksandar Vučić odlazi u ona mesta koja imaju projekte i gde vlast predano radi i poručuje da će, kada SNS dođe na vlast u Valjevu, Vučić biti čest gost u gradu na Kolubari.

„ Premijer Vučić sutra dolazi na Ub zato šo se otvara put koji povezuje selo Pambukovicu sa šabačkim putem. Kada gradska vlast u Valjevu bude promenjena, kada SNS bude vodila Grad, tada ćemo imati projekte i svu podršku premijera i Vlade Srbije. Tada možemo očekivati dolazak premijera Vučića u Valjevu, a do tada sve ove opštine koje vredno rade, poput Uba i Koceljeve, će imati prednost da mogu da privuku pažnju premijera, kao i investicije u svojim opštinama“, rekao je Gvozdenović.

Aleksandar Vučić je u više navrata do sada posetio Ub, za vreme poplava je u toj varošici boravio nekoliko puta, dok je Valjevo, koje je stradalo u prošlogodišnjim majskim poplavama, zaobilazio. Od ostalih opština u Kolubarskom okrugu, pored Uba, jedino je posetio Mionicu i to samo jednom, da bi dao podršku tadašnjem kanadidatu, a sadašnjem predsedniku mioničke opštine Bobanu Jankoviću (SNS).

8 komentara na “Zašto premijer Vučić zaobilazi Valjevo?

 1. Da li je ovaj covek mogao dati neko bar manje (cenzurisano)objasnjenje za Vucicev nedolazak u Va?? Zato sto ovi vredno rade….Sramota!

  8

  3
 2. Gradjani Valjeva treba da shvate Gvozdenovića veoma ozbiljno i da sami sebi stave trake na rukav,Žute,plave ili već kakve odrede za one koji nisu uz ovu vlast.Zna li Gvozdenović šta priča,pa kada bi ga i Vučić čuo više se ne bi pojavio nigde.Pod hitno se IZVINI gradjanima Valjeva,sramoto jedna.

  14

  2
 3. Izjava Slobodana Gvozdenovića na najbolji način pokazuje kako on vidi vlast. Ako si naprednjak imaš pravo na život, a ako nisi… Nije ni čudo što je kao mlad uživao u tome da imitira Hitlera.

  10

  3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *