ponedeljak, 24. juna 2024.

Zaven der Hazarjan ostaje na čelu Doma zdravlja

Objavljeno: 22. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dosadašnji direktor Doma zdravlja Zaven der Hazarjan, koji je kadar SNS, na današnjoj sednici lokalnog paralmenta je postavljen za direktora te zdravstvene ustanove. Zaven der Hazarjan je u proteklih godinu dana, nakon ostavke bivšeg direktora Doma zdravlja dr Milivoja Simovića, obavljao dužnost vršioca dužnosti direktora, a danas  mu je potvrđen četvorogodišnji mandat.

Kako je navedeno u skupštinskom materijalu, koji su dobili odbornici lokalnog parlamenta, na konkurs za direktora Doma zdravlja su se pored dr Hazarjana, javili još dr Vera Terzić i dr Miroslav Jovanović. Upravni odbor Doma zdravlja je doneo jednoglasnu odluku da odbornicima lokalnog parlamenta predloži da za direktora bude postavljen dosadašnji vršilac dužnosti Zaven der Hazarjan, što su odbornici i prihvatili.

Za vreme njegovog dosadašnjeg rukovođenja, Dom zdravlja se više puta našao u žiži javnosti, u negativnom kontekstu, zbog odluka koje je donosilo rukovodstvo te zdravstvene ustanove, a među njima je i odluka i tome da se preko 40.000 evra potroši za renoviranje toaleta.

6 komentara na “Zaven der Hazarjan ostaje na čelu Doma zdravlja

 1. Tek cete videti sta je sve ,,dobro ,,uradio dr Zaven Der Hazarjan i njegov menadzment.Narvno da ce se sada javiti ,,poznavaoci ,, prilika u Domu zdravlja .Ovaj covek koji je po meninapravio niz krvicnih dela, e sada ce nekoreci dokazi .Naravno , zna i on sam da sam upravu ,alimisli da ce kao neko da bude eliminisan van zakona i da ce on i njegovi pajtosi ucutkati sve nas laznim prijavam ili pretnjama zaposlenim .NIKADA .Videli ste i jutrasnju vest da se ukinuli preglede { druge} za kontrolu kukica deci .EJ , ljudi pa za pacijente a pogotovu kada su uptnju deca mora da se nadje resenje .Da li znate sta je sve ovaj vispreni direktor potpisivao { videcete, cucete} da li znate da je ovaj ,,izbarni,, direktor Hazarjna sa Goricom Selakovic -Bozic hteo da ukine preglede -vezbe dece koja su jednim delom ometena u razvoju i upucene pretnje zaposlenima koji upravo pomazu toj deci koja su po odluci Ministarstava Zdravlj i RFFZO doneli odluku bas u cilju da ta se ta deca lece u ovoj Ustanovi .Narvano mislili su da nema papira i nisu mogli da ukinu to mesto za tu nemocnu decicu Zakljucak je da njih bas briga za decu , a deca su carstvo ovog sveta.Molim sve ako im treba dokuyment o ovim sto pisem da mi se obrate dobicete a i izjave zaposlenih.Zar onda da ovi vode Ustanovu gde je samo finansijski interes , tako je bilo i u BEMAKU gde je upravo na ustrb gradjan uzeta velika kolicina novca i bay .bay?

  26

  4
 2. Sramota za Valjevo da takav covek ostane direktor, da ne pominjemo prvoligasa Mandu i ostalu ekipu koja operise od D zdravlja, cas su Vulinovi cas naprednjacki. Ne znaju ni oni sami u kojoj su partiji posto su sve vec promenili.

  22

  1
 3. Znamo mi kako je odlican lekar i kako je odlican organizator posla , znam j akada sam bio u Upravnom Domu zdravlja i zna se sada kako radi .Pitam dr Zavena , brata Gradonacelnika Gvozdenovica .Koliko si uzo novca iz Doam zdravlja i koliko se se nagodio sa Tuzilastvaom i da li dajes iz svog dzepa i koliko si jos uzeo a nisi vratio i kako si stavlja i stavljas potpise na sumnjive odluke ?Posteni bato vodje Valjeva Gvozdenovica .Pitanje za Gradonacelnika da li zna za ove moje navode i da li mu je prenela Gorica Selakovicx Bozic ,,zamenik ,, ovog postenog direktora koji se sprema na jednu drugu funkciju kao ,,nagradu ,, za dobar rad , sumnjam u postenje i dobre namere ovog Zavena ili kako ga drugacije zovu ,,Bolovanje,, Bata Gradonacelnik izjavi da njemu niko nista u Srbiji ne moze i ko dirne njegove pajtose odmah u Mup i Tuzilastvo , mislim ako ih slucajno pogledate .Bahti ,,nas ,, Gradonacelnik .Pitanje i za batu ovog direktora i za Gradonacelnika i ko je izdao lekarsko seki Gradonacelnika koja radi kao lekar u Bolnici i da li moze da radi?

  6

  1
 4. Ocito da su ovde upitanju burazersko -ljubavne veze u pitanju i onda zakon ne mora da vazi za njih .Kako dr direktor Zaven Der Hazarjan je covek u problemu kako iz struke tako i u vodjenju ove Ustanove i sada se mora traziti { bezobzira sto je izabran za dirktora} tarziti neko drugo mesto , ali ovo se ne postovanje zakona siri i na Bolnicu gde bahati Gradopnacelnik Gvozdenovic po mojim podacima ostetio i ovu Ustanovu i to bas poprilicno .Ali prvao pitanje za Gradonacelnika kojikaze da je podsten i da mora sve pozakonu.ZASTO TI SE NE SUDI ?.KAKO TI SE RODJENA SESTRA ZAPOSLILA U BOLNICU KAO LEKAR I D ALI POSEDUJE ISPUNJAVA USLOVE DA RADI NA TAKO VAZNOM MESTU KAO LEKAR?ZASTO SI LAGAO NAROD DA CE KRSTIC-INGRAP -OMNI { kako ti kazes kriminalac } morati u zatvor i to si ponovio u Skupstini i na javnim mestima ?Da si lagao {videli smo to pre neki dan Krstic Teodosije stoji iza Miniztarke Zorane Mihailovic} na jednoj od deonica puta koji se radi?Covek mirno stoji i radi posao .Sta je sada posredi Gradonacelnice veliki demagogu .Opet si slago gradjane da bi te glasali jel tako ?Odgovori na pitanaj Gradonacelnice i TUZI ME, ako nisam upravu jer ti kazes da je Tuzilastvo i Policija pod tvojom kontrolm i da mozes da radis sta hoces ? Moj ti je predlog idi malo bavi se sportom sa devojcicom ali nemoj kod Cose u tertetanu { bar za sada} nego u vikendicu imas lepo savaltiran put i opremljenu teretanu i tamo se malo opusti i razmisli o potezima Jos jedno { bice ih jos} .KOLIKO LEKAR CEKA NA POSAO A TVOJA SETRA RADI ?.DA LI MOZDA NECES I SPECIJALIZACIJU DA JE DAS ?Ti si Glavni mozes sve da pretis novinarima da unistavas zivote da radis sta hoces !jEL TAKO ? Mozda ces da slazes opet neso kao i mali milon stavri ili ovo oko ovog Krastica Teodosija .Sramota , a ima jos.

  1

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *