grad

Završeno asfaltiranje

VALJEVO- Završeno je asfaltiranje dela ulica Marka Kraljevića i Milovana Glišića. Putarima je veliki problem stvorila kiša koja je pala u ponedeljak i odnela deo ulice, koja ja bila pripremljena za asfaltiranje. Novi asfalt u ove dve ulice postavljen je u dužini od pola kilometra, a vrednost radova je 4,4 miliona dinara. Radove je izvelo gradjevinsko preduzeće Ingrapomni.

“ Ulica Marka Kraljevića je bila izuzetno zahtevna za izgradnju, s obzirom na to kakva je konfiguracija i sve ono što se nalazi ispod same ulice. Ova ulica je posle radova u mnogo boljem stanju i biće u funkciji građana”, rekao je direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić.

4 komentara na “Završeno asfaltiranje

 1. Vrlo kvalitetno uradjeno, nema sta. Auto mi skace kao po kaldrmi da vozim. Malo sastrugano, presvuceno (verovatno bez ikakvog projekta) I vi to nazivate rekonstrukcijom, sramota!

  0

  0
  • Kako si samo zlonameran! Ne stavljajuci se ni na ciju stranu, niti ulazeci u kvalitet i druge tehnicke detalje, zakljucujem da ti je sigurno bila bolja stara dotrajala ulica. Tad verovatno nisi ni mogao da vozis auto istom pa nisi ni “poskakivao”…!?

   0

   0
  • Tako lepo reci, kazi KO a ne STA ti ne valja… Znaci ipak nije ulica, vec je, izgleda, to neko malo ljubomoran… 🙂

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *