nedelja, 21. jula 2024.

Zbog hladnih radijatora nema nastave u Ekonomskoj školi

Objavljeno: 24. novembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ekonomska škola danas je zatvorena za đake, jer u školi nema grejanja. Zbog hladnih radijatora odlučeno je da nastave danas ne bude, a direktor Ekonomske škole Dragan Timotić veruje da će u toku dana stići mazut, tako da bi škola od sutra trebalo da bude ponovo otvorena. Kako objašnjava Timotić, za ovu novonastalu situaciju kriva je gradska toplana, koja se obavezala da će Ekonomsku školu od polovine novembra priključiti na daljinski sistem grejanja. Kako se to još uvek nije desilo, zalihe mazuta su potrošene, ali direktor kaže da su naručene dodatne količine, tako da bi radijatori sutra trebalo da budu topli, a škola ponovo otvorena za đake.

„ Poslali smo dopis JKP ’Toplana’ sa namerom da saznamo kada će škola konačno biti priključena, da bi na vreme mogli da se organizujemo i nabavimo dovoljne količine mazuta, pošto prvi dogovor o tome da će nas na daljinski sistem grejanja priključiti do 15. novembra nisu ispoštovali“, rekao je Timotić.

Direktor gradske toplane Dejan Filipović za „Patak“ kaže da će Ekonomska škola biti priključena na daljinski sistem grejanja 1. decembra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *