utorak, 23. aprila 2024.

Zbog tuče suspendovan dečiji hirurg

Objavljeno: 23. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dečiji hirurg S.Đ., koji je zaposlen u valjevskoj bolnici, suspendovan je na tri meseca zbog tuče koja se dogodila u ponedeljak u dečijoj hirurškoj ambulanti valjevske bolnice. Odluku o njegovoj suspenziji je donela Branka Antić, vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice u Valjevu.

Do tuče dvojice lekara došlo je nakon verbalne rasprave, a obojica su lakše povređeni.

Kako je ranije objavljeno, incident se dogodio kada je u dečiju hiruršku ambulantu, u kojoj se nalazio lekar A.K., ušao njegov kolega S.Đ., koji ga je pitao zašto je došao u njegovu smenu, a potom je šutnuo stolicu u kojoj je sedeo lekar A.K. i onda mu je zadao udarac u predelu glave.

Nakon toga, napadnuti lekar je povukao za mantil S.Đ., posle čega su obojica pali na pod, gde su nastavili da razmenjuju udarce. Tuču je prekinuo medicinski tehničar, koji je ušao u ordinaciju.

Obojici lekara su konstatovane lake povrede, a alkotestiranjem je utvrđeno da je S.Đ. u trenutku incidenta imao 1,16 promila alkohola u krvi, dok drugi lekar nije bio u alkoholisanom stanju.

Lekaru S.Đ. je oduzeto vatreno oružje za koje ima odobrenje. Osnovno javno tužilaštvo u Valjevo se izjasnilo da je u pitanju krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda, za koje se preduzima privatna tužba.

2 komentara na “Zbog tuče suspendovan dečiji hirurg

 1. Podrska najboljem dr. Slobodanu Djuricu.
  Kao sto i sami znate, mogu samo da Vam zavide na karijeri i zvanju.
  Hvala Vam sto ste uvek tu za nasu decu.
  A naprednjacka bagro,da vam nije stranke ne bi bilo ni pozicije…ko se zadnji smeje,najsladje se smeje.

  18

  11
 2. Zvanje, znanje, rezultati – sve se uruši kad hirurg dođe pijan na posao. Roditelju grada Valjeva, da li biste ga pustili da takav operiše vaše dete? Nisam iz Valjeva, nisam stranački opredeljena, ne poznajem nijednog od umešanih, ali 25 godina radim sa alkoholičarima i gledam posledice njihove zavisnosti koje drugi trpe… Dobro je da se završilo sa lakšim povredama ( ovog puta!).

  4

  3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *