petak, 12. aprila 2024.

Žena prva stigla do Bogojavljenskog krsta

Objavljeno: 19. januara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Do Bogojavljenog krsta na reci Gradac u Valjevu prva je danas stigla Rada Munjić (46), hemijski tehničar iz Valjeva. Plivanje za Časni krst, koji je u vodu spustio vladika Milutin je održano na reci Gradac, a u trci je učestvovalo 39 plivača, među njima su bile i dve dame. Pojedini muški takmičari su, džentlmenski, pobedu prepustili Radi Munjić, koja je prva dodirnula Bogojavljenski krst.

, Ovo sam uradila za moju decu i za sve majke i svu decu u Srbiji! Na ovaj korak sam se najviše odlučila zbog moje dece, da im pokažem da je volja najvažnija i da čovek kada ima volju može da uradi sve što poželi’,  rekla je ova Valjevka, koja radi u video-klubu ’Gonzales’.

Sedmu godinu za redom danas, kada Srpska pravoslavna crkva obeležava praznik Bogojavljenje, je održano plivanje za časni krst u Valjevu. Na spoljnoj temperaturi od -2 stepena takmičari su skočili u Gradac, čija je temperatura vode u podne bila šest stepeni. Pored 38 takmičara iz Valjeva za časni krst je plivao i Nenad Bert iz Stare Pazove.

2 komentara na “Žena prva stigla do Bogojavljenskog krsta

  1. Najbolja videotekarka na Zemlji! Nema filma koji nije odgledala, zna svačiju šifru napamet i uvek je nasmejana! Ispostavilo se da i dobro pliva…

    2

    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *