nedelja, 21. aprila 2024.

Zgrada Doma vojske budući Dečji kulturni centar

Objavljeno: 2. juna 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Obeležavajući Međunarodni dan dece  kandidat SPS-a za gradonačlenika Valjeva Đorđe Milanović predstavio je jedan od planova stranke koji se direktno tiče naših najmlađih sugrađana, saopštila je ova partija.

Naime, kako se navodi u saopštenju, SPS ima jasan plan za budućnost zdanja Doma Vojske, prema kojem će ova zapostavljena i beživotna zgrada u centru grada prerasti u mesto dečje igre i osmeha. Dom Vojske postaće Dečji kulturni centar, kazao je Đorđe Milanović.

“Dom vojske pretvoriće se u prostor za kreativne, savremene i interaktivne dečje programe, koji su u skladu sa interesovanjima i potrebama najmlađih. Novi ambijent biće namenjen za kreativne radionice za decu, predstave, koncerte i filmske projekcije. Oživećemo sada zapostavljen prostor i Dečji kulturni centar prilagoditi istraživanju talenata kod dece i mladih u svim oblastima kulturnog stvaralaštva, unapređenju njihovih veština i otkrivanju novih znanja. Dečji kulturni centar biće svojevrsni medijum za ostvarivanje direktne komunicije sa decom i mladima, ali i za njihovo usmeravanje ka sticanju potreba za umetničkim doživljajem, saznanjima i zabavom”, rekao je nosilac liste SPS na predstojećim lokalnim izborima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *