ponedeljak, 6. maja 2024.

Dvoje poginulih u saobraćajki u Popučkama

Objavljeno: 25. maja 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Valjevo – Beograd u valjevskom selu Popučke.

Saboraćajna nesreća se dogodila  nedaleko od trgovine “Europrom“ i pružnog prelaza, na uzanom delu magistranog puta na mostu preko reke Krivošije. Prema prvim informacijama do direktnog sudara je došlo kada je na automobil marke Zastava 101 koji se kretao iz pravca Beograda, iz zasada nepoznatih razloga naleteo vozač automobila Opel omega, koji je išao iz Valjeva ka Beogradu. Od siline udarca automobil Zastava se prevrnuo i sleteo u kanal pored puta. Kako saznajemo na licu mesta poginuli su muž i žena iz Lajkovca koji su bili u automobilu Zastava 101, dok je vozač opela zadobio povrede i prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar valjevske bolnice.Identitet nastradalih osoba još uvek nije poznat. Prilikom izvlačenja povređenih i poginulih iz smrskanih automobila intervenisali su valjevski vatrogasci.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici saobraćajne policije i dežurni sudija.

Saobraćaj na ovom delu puta je bio usporen, a vozila ka Beogradu saobrćajna policija usmeravala je alternativnim pravcima. Do još većeg zastoja je došlo kada se jedan od šlepera prvenuo na delu puta koji kroz Popučke vodi ka Beogradu.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *