utorak, 30. aprila 2024.

Uspeh valjevskih karatista

Objavljeno: 30. maja 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski karatisti ostvarili su zapažene rezultate u Bajinoj Bašti, gde je održan  internacionalni karate turnir Tara-Open.Na ovom tradicionalnom turniru nastupilo je preko 50 klubova iz Srbije i Bosne i Hercegovine (Republike Srpske), sa oko 350 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama.

Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa osam takmičara u 12 disciplina. Svi takmičari Karate kluba 014 iz Valjeva dali su svoj trenutni maksimum i postigli veoma reprezentativne rezultate.

Ana Živanović je nastupila u četiri discipline i to: Kate-Kadetkinje klasa C gde je osvojila prvo mesto, ženske nade, apslolutna, gde je zauzela drugo mesto, ženske nade klasa CB gde je osvojila drugo mesto i u borbama u kategoriji -39kg, gde je za bod ostala bez odličja,

Ivana Matić nastupila je u dve dicipline, kate ženske nade apsolutna gde je osvojila prvo mesto i borbe -39kg gde je osvojila treće mesto, Anđela Mitrović u katama ženske nad klasa ED osvojila je drugo mesto, Sara Nešić i klasi pionirki klasa ED osvojila je prvo mesto i Đorđe Mitrović u kategoriji poletaraca kate klasa E osvojio je prvo mesto.

Takmičari Iva Filipović i Aleksa Matijević, pružili su odlične partije, ali nisu uspeli da se domognu odličja.

Kako je saopšteno iz ovog kluba, mala, ali odabrana ekipa karate kluba 014 Valjevo je dostojanstveno predstavljala svoj klub i grad Valjevo i po ko zna koji put pokazala i dokazala da je ovaj klub jedan od najtrofejnih sportskih klubova u našem gradu.

Pored veoma teških uslova za treniranje borilačkih sportova, malih budžeta i drugih otežavajućih okolnosti, predani rad trenerskog tima u sastavu Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Vladan Živanović, Predrag Branković i Milenko Lukić pokazuje i dokazuje da je Valjevo grad karate sporta, navodi se u saopštenju za javnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *