utorak, 30. aprila 2024.

Završeno asfaltiranje 12 ulica

Objavljeno: 22. decembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na valjevskom području Gradska direkcija je proteklih dana asfaltirala 12 ulica, a urađen je asfalt u dužini od oko tri kilometra. Nove ulice dobili su žitelji Petog puka, Novog naselja, Gorića, Sedlara, kao i Popučaka. Žitelji Sedlara dobili su tri ulice, na Petom puku urađen je asfalt u Paraćinskoj ulici, a u Novom naselju asfalt je dobila ulica Milivoja Spasojevića. Urađeno je pet krakova ulice ispod pruge u Gorići, kao i put u Popučkama. Ovi radovi su koštali 14,3 miliona dinara. Bojan Bošković iz MZ “Krušik” kaže da je u protekle četiri godine urađeno dosta posla na asfaltiranju ulica na Petom puku, a u ovom naselju jedino su ostale neasfaltirane ulice u kojima nisu rešeni imovinsko-pravni odnosi.

Direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić kaže da su ovi radovi dokaz da lokalna samouprava podjednako brine o potrebama građana koji žive na periferiji Valjeva i pokušava da olakša život ljudima u tim delovima grada. Tako su kroz ove radove asfalt dobili žitelji Sedlara, Popučaka i Gorića.

Iako je tender za rekonstrukciju ulice Vojvode Mišića završen, u Gradskoj direkciji kažu da će radovi, zbog zime, početi u narednoj godini, dok će do kraja ove godine biti završeno spajanje ulica Mirka Obradovića do kraja ove godine.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *