nedelja, 16. juna 2024.

Aleksandar Vučić u Mionici

Objavljeno: 21. decembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Lider Srpske napredne stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Mionicu. Kako je najavljeno, u toj varošici danas se održava završni miting SNS pred vanredne lokalne izbore, koji su zakazani za 24. decembar. Na mitingu, koji će biti održan u 16 časova na platou ispred mioničke opštine, govoriće i lider naprednjaka Aleksandar Vučić. Mionicu su prethodnih dana posetili brojni ministri iz redova SNS, kao i pojedini ministri SPS, kako bi dali podršku kandidatima za odbornike u toj varošici.

Na izborima u nedelju učestvuju četiri izborne liste. Pod rednim brojem jedan je lista SNS, koju predvodi Boban Janković, druga je lista Demokratske stranke na čelu sa Milanom Gavrilovićem, dok su na trećoj listi odbornički kandidati SPS-SRS-JS. Tu listu predvodi Dragan Gavrilović. Nosilac četvrte izborne liste koja će učestvovati na vanrednim lokalnim izborima je Milorad Tomić iz PUPS-a.

4 komentara na “Aleksandar Vučić u Mionici

 1. Mionica će potvrditi svoju orijentaciju, nastaviće ovim trasiranim putem prosperiteta i sveobuhvatne brige o potrebama meštana. U politici, kao i u svemu, treba birati superiornost i kvalitet. Zato je van svake razumne sumnje očekivati trijumf liste SNS-a.

  3

  14
   1. Gospodine, ne znam šta želite da postignete ovom uvredom. Izvolite komentarisati ubedljivu pobedu koja će biti u nedelju. Vi ste usamljeni sa svojim stavom.

    1

    6
 2. Drago mi je da dolazi u naš kraj , i idem da čujem i vidim našeg predsednika . Poštenog i vrednog čoveka i svi možemo da se ugledamo na njega .

  3

  9

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *