utorak, 21. maja 2024.

Asfaltirane staze na Novom groblju

Objavljeno: 10. novembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na Novom groblju u Valjevu asfaltirane su glavne staze na delu zemljišta koje je kupljeno pre osam godina, a koje do sada nije imalo asfalt, zbog čega su se žalili brojni građani jer je prilaz grobnim mestima na tom delu groblja bio veoma loš.

Kako je objasnila direktorka „Vidraka“ Ksenija Badem urađeno je 720 metara asfalta.

„ Ovim radovima, praktično, su asfaltirane sve površine koje su predviđene za pristupne puteve. Trudićemo se da na najbolji mogući način održavamo, da traje što duže. Važno je da građani koji dolazi na groblje u bilo kojim vremenskim uslovima imaju pristojne uslove za prilaz grobnim mestima. Nakon ovih radova sledi postavljanje rasvete, vode i kanalizacije na delu parcele gde trenutno ima 3.100 grobnih mesta“, rekla je direktorka „Vidraka“.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, sa pozicije investicionog održavanja ulica, iz budžeta grada Valjeva ove godine opredeljeno je 10 miliona dinara za asfaltiranje ulica u gradu, a deo tog novca je iskorišćen za asfaltiranje na Novom groblju, ukupne površine 2.160 kvadrata. Izvođač radova je „Ingrap – Omni“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *