subota, 9. decembra 2023.

Asfaltiranje puteva u Kamenici

Objavljeno: 23. septembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U toku je asfaltiranje dva putna pravca u MZ Valjevska Kamenica. Asfaltiraju se putevi u zaseoku Nastići-Perići, dužine 500 metara i u zaseoku Kojići, takođe 500 metara.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je obišao početak asfaltiranja ova dva putna pravca, koji su veza dva sela Kamenice i Oglađenovca.

On je rekao da je unapređenje putne infrastrukture u valjevskim selima jedan od prioriteta gradskog rukovodstva i da će novi putevi olakšati život brojnim domaćinstvima, koji imaju tovilišta i proizvođačima organske hrane, kojih je sve više u ovom kraju.

“Početak je školske godine, tako da će i roditelji koji vode decu iz Oglađenovca do škole u Kamenici imati bolje uslove za svakodnevno putovanje. Ulaganje u ovaj kraj je opravdano, jer je sve više omladine i mladih bračnih parova, koji svoju egzistenciju vide u ovom lepom i rodnom kraju”, poručio je Vuković.

U okviru Investicionog održavanja puteva na teritoriji grada Valjeva, čija je ukupna vrednost 100 miliona dinara, asfaltiraju se i ovi putevi u Kamenici. Izvođač radova je Kompresor ing, a radove izvodi Preduzeće za puteve „Valjevo“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *