sreda, 24. aprila 2024.

Bazeni u Petnici spremni za letnju sezonu

Objavljeno: 31. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Sportsko -rekreativni centar u Petnici u potpunosti je spreman za novu letnju sezonu i sada se samo čeka lepo vreme. U Ustanovi za fizičku kulturu „Valis“, koja gazduje petničkim bazenima, kažu da su svi planirani radovi završeni i da su bazeni spremni da prime prve goste, međutim, kada će doći prvi posetioci, to sada zavisi od vremenskih prilika.

„Što se tiče ’Valisa’, mi smo uradili sve što je do nas, bazeni su spremni za letnju sezonu i od danas su zvanično otvoreni za posetioce, međutim, početak letnje sezone sada zavisi od vremena. Po staroj praksi, ulaz na petničke bazene je prvog dana nove sezone besplatan, a s obzirom na to da je za danas najavljena kiša, verovatno će prvi dan proteći bez kupača“, kaže direktor „Valisa“ Aleksandar Mijailović.

Cene ulaznica za petničke bazene su ostale nepromenjene u odnosu na prethodne letnje sezone. Celodnevna ulaznica za boravak u petničkom kompleksu košta 250 dinara, ulaznica na bazen od 15 sati staje 170 dinara, mesečna karta je 2.500 dinara, dok je cena celosezonske ulaznice 4.500 dinara. Ulaz na bazene za mališane mlađe od tri godine i dalje je besplatan.

UFK „Valis“, koja gazduje kompleksom u Petnici, je tokom letnje sezone u 2017. godini prodala 73.000 ulaznica, a prošle godine 56.000 karata. Koliko će ove letnje sezone biti posetilaca na „valjevskom moru“ to će, prvenstveno, zavistiti od vremenskih prilika.

Jedan komentar na “Bazeni u Petnici spremni za letnju sezonu

  1. Koliko su karte za penzionere u ovoj sezoni? Racunajuci prevoz do Petnice, ulaz I boravak, mislim da je vrli veliki izdatak za nasu populaciju,obzirom na prosecna primanja. Uspesna vam godina.

    0

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *