četvrtak, 25. jula 2024.

Besplatan bazen za mioničke penzionere

Objavljeno: 22. juna 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bazen, foto: Opština Mionica
Bazen, foto: Opština Mionica

MIONICA- Svi mionički penzioneri imaće besplatan ulaz na bazene Sportskog centra „Mionica“ u selu Mionica tokom čitave sezone. Odluku o besplatnom korišćenju bazena doneo je predsednik opštine Boban Janković, a penzionerima će za ulaz biti dovoljna samo penzionerska kartica.

„Naša je obaveza da mislimo na sve naše građane. Ovo je mali znak pažnje za naše penzionere. Trudimo se da im ulepšamo penzionerske dane. Činimo sve kako bi život Mioničana bio bolji. Nastavljamo da rešavamo mnoga važna pitanja za sve građane naše opštine. U toku su radovi na izgradnji kanalizacione mreže, vodovodne mreže, tribina, saniranja putnih pravaca. Stalno smo na terenu, obilazimo građane i osluškujemo šta je potrebno uraditi. Ponosni smo što se Mionica razvija“, rekao je Janković.

Pored penzionera, svi mionički osnovci mogu besplatno da koriste bazene, a za sve osmake je obezbeđena besplatna pripremna nastava za polaganje završnih ispita.

„Ulaganje u decu znači ulaganje u budućnost. Zahvaljujući podršci Vlade Srbije, u obnovu škola investirali smo preko 370 miliona dinara.  Od kada sam preuzeo dužnost predsednika opštine Mionica zajedno sa svojim timom radim na tome da mioničkim učenicima obezbedimo najbolje uslove za obrazovanje i rekreaciju“, dodao je Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *