subota, 10. juna 2023.

Besplatna pripremna nastava za osmake

Objavljeno: 1. aprila 2022. (9:55)
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Svi đaci završnih razreda osnovnih škola u opštini Mionica imaće besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit. Časove iz srpskog jezika, matematike, fizike i hemije organizuje opštinski Centar za razvoj i obrazovanje.

Besplatna pripremna nastava prvi put je organizovana prošle godine, a ove godine će krenuti ranije i sa dodatnim predmetima fizikom i hemijom.

„Kao što smo i obećali, i ove godine nastavljamo sa organizovanjem pripremne nastave. Znamo koliko je bitno da se đaci dobro pripreme za završni ispit i da upišu željene srednje škole. Učenici su bili zainteresovani za časove iz fizike i hemije, pa smo uspeli ove godine i da to organizujemo. Besplatna pripremna nastava se pokazala kao višestruko koristan program, gde učenici mogu dobro da se pripreme za prijemne ispite, a istovremeno će olakšati roditeljima i dodatno rasteretiti kućne budžete“, rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Očekuje se da nastava počne nakon probnog završnog ispita i biće organizovana u prostorijama srednje škole u Mionici. Naknadno će biti objavljeni termini i  raspored pripremne nastave, a svi zainteresovani učenici mogu da se prijavite na broj telefona 0628804970.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *