subota, 20. jula 2024.

Besplatni pregledi za sve građane

Objavljeno: 13. septembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Ministarstvo zdravlja pokrenulo je akcije besplatnih preventivnih pregleda za sve građane u  ustanovama  kojima je osnivač.

U nedelju 17. septembra u Opštoj bolnici Valjevo biće održana, prva u nizu, akcija besplatnih pregleda. Od 08 do 16 časova, građani će imati priliku da urade preventivne preglede ( po potrebi EKG, nivo šećera u krvi, kao i vrednosti krvnog pritiska ), bez obzira da li imaju ili nemaju zdravstveno osiguranje. Pregledi će se obavljati u prizemlju polikliničkog dela Opšte bolnice Valjevo. Praksa otvorenih vrata ustanove za takve preglede, koji su prilika i da se ljudi posavetuju i upute na dalja ispitivanja, biće u buduće praktikovana jednom mesečno.

Ova akcija je poziv svom stanovništvu i to pre svega  populaciji koja je zdrava da prekontroliše svoje zdravstveno stanje. U ambulantama, sa građanima, će raditi novoprimljeni mladi lekari i specijalizanti Opšte bolnice Valjevo.

Akcija traje do 16 sati, a građani mogu da dođu u terminu koji im najviše odgovara.

Opštoj bolnici Valjevo u sprovođenju akcije su se pridružili  učenici Medicinske škole „Dr Miša Pantić“, ZZJZ  Valjevo i Crveni krst Valjevo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *