ponedeljak, 27. maja 2024.

Besplatni sati parkinga za porodice sa troje i više dece

Objavljeno: 6. marta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevo je prvi Grad u Srbiji koji će od 1. aprila porodicama sa troje i više dece obezbediti 15 sati besplatnog parkinga na mesečnom nivou. Ova pogodnost realizovana je u saradnji sa Pokretom za decu „Tri plus“ iz Čačka i JKP „Vidrak“, objavljeno je na sajtu garad Valjeva.

„. Porodice sa troje i više dece će imati 15 sati besplatnog mesečnog parkinga, što na godišnjem nivou dođe oko 180 sati. Moramo priznati da to uopšte nije malo, ali je svrsishodno, jer roditelji sa troje i više dece imaju mnogo više poseta, dakle to znači da više puta treba da odvezu svoju decu negde, a tom prilikom i plate parkiranje. Valjevo je shvatilo da oni koji imaju više dece ne treba da budu kažnjeni da više puta plaćaju parking, nego da im se obezbedi određena privilegija“, rekao je predsednik Pokreta „Tri plus“ iz Čačka Vladica Gavrilović.

Foto: Grad Valjevo

Pomoćnik gradonačelnika grada Valjeva Dragutin Kuzmanović najavio je da postoje ideje za još pogodnosti za porodice sa troje i više dece.

Kao što je već rečeno, u saradnji sa JKP „Vidrak“ realizovana je ova pogodnost, koja je prema rečima direktorke ovog preduzeća veoma značajna za sve porodice koje imaju troje i više dece.

Ksenija Badem, direktorka JKP „Vidrak“, je rekla da je ova pogodnost veoma značajna za sve porodice koje imaju troje i više dece.

„Majke već sada mogu da se registruju na aplikaciji „Tri plus“ čime dobijaju lični QR kod, na osnovu čega će biti izrađene nalepnice koje mogu da preuzmu od 10. marta u prostorijama  „Vidrak“, a sa dodeljivanjem besplatnih sati će se krenuti od 1. aprila“, poručila je direktorka „Vidraka“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *