sreda, 24. jula 2024.

Bez pitanja postavljen u Komisiju za privredu

Objavljeno: 26. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Lokalna vlast je imenovala odbornika Pokreta za Valjevo Lazara Andrića, bez njegovog znanja, za člana Komisije za privredu. U saopštenju za javnost, odbornik Andrić ocenjuje da je ovakvo ponašanje nedopustivo. “ Imenovanje na tako odgovornu funkciju podrazumeva dogovor i pristanak, a mene o tome niko nije ni pitao, niti sam upoznat sa suštinom posla koji takvo imenovanje podrazumeva. Zato ne mogu da prihvatim mesto u Komisiji za privredu”, naveo je Lazar Andrić u saopštenju za javnost. Pokret za Valjevo je koalicioni partner SPS i oni su deo vladajuće koalicije u Valjevu.

“Pripadnost određenoj političkoj grupaciji ne znači učlanjenje u partiju nosioca te koalicije i ne znači da ‘veći’ partner raspolaže sa mandatima ‘manjih’ partnera”, navodi Lazić u saopštenju za javnost, koje se, očigledno, odnosi na njihove koalicione partnere iz SPS. Za sada nije poznato ko je i na čiji predlog doneo odluku da Andrića imenuje u gradsku komisiju bez njegovog znanja.

3 komentara na “Bez pitanja postavljen u Komisiju za privredu

 1. Svaka čast ovom gospodinu Andriću! Ovakvih je u političkom životu malo, toliko su retki ovakvi postupci da izazivaju svaki respekt. Samo, sigurno da su gospodina Andrića predložili ljudi iz Pokreta kome pripada i zaista je nekorektno kako su trgovali sa njegovim ugledom. Izašlo je na videlo da svoju jeftinu političku trgovinu sa SPS Pokret za Valjevo sprovodi preko grbača svojih članova to još i ne pitajući ih! Tužno, ružno i prljavo, baš kao što je politika koju vodi vladajuća koalicija okupljena oko SPS. Ovakav čestit čovek sebi treba da potraži adekvatno političko okruženje a ono je daleko, daleko od kombi Pokreta.

  0

  0
 2. Baš sam se rasplakao zbog Pokreta. Jadni oni, baš su naivni,.. Pa oni bi ušli u koaliciju i sa Zukorlićem, samo da pojedinci zadovolje svoje interese.

  0

  0
 3. Nemam saznanja o g. dinu Andriću pa stoga ne bih komentarisao njegov potez. Ili je iskren i pošten ili nezadovoljan ponuđenim …Pokret je pun uspešnih privrednika pa nisu morali čoveku da prave neprijatnosti…jadna nam privreda sa njima.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *