četvrtak, 25. jula 2024.

Mali prostor za tri sekretarice

Objavljeno: 26. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Direktor valjevskih obdaništa Zlatomir Marković je rekorder po broju ličnih sekretarica! Marković ima čak tri sekretarica, a jedna od njih je njegova žena! Činjenicu da ima tri sekretarice ispred svoje kancelarije nije želeo da komentariše direktor valjevskih vrtića Zlatomir Marković. Umesto toga u valjevske redakcije je stiglo saopštenje za javnost PU “Milica Nožica” u kome se navodi da to što tri žene sede u malom prostoru je uslovljeno nedostatkom odgovarajućeg prostora i činjenicom da su organi upravljanja i administrativne službe “podstanari” u objektu vrtića. Dalje se navodi da nijedna od tri žene nije angažovana na poslovima sekretarice, već se radi o administrativnim radnicima. U saopštenju se dodaje da su dve žene koje su bile spremačice raspoređene na radno mesto administrativnog radnika “ na osnovu rešenja kojima su utvrđene poteškoće u radu”. O ovom slučaju još uvek se o nije oglasio niko iz Gradske uprave u Valjevu, koja je osnivač PU „Milica Nožica“.

2 komentara na “Mali prostor za tri sekretarice

  1. Ova priča o tri „sekretarice“ u obdaništu je čist politički pamflet lansiran iz jata SPS-a! Da li iko zna ko su te žene o kojima se danima pljampa na neutemeljen i besmislen način? Da li je humano da se neko ko je lečen od karcinoma, podvrgavan zračenjima ne rasporedi na drugo radno mesto? Ili bi takve žene trebalo idalje da rmpače zato što to tako hoće SPS jer nije „njihova“? Ili bi možda po „pravdi“ SPS takve žene trebale da dobiju otkaz? Postaje više bljutava ovakva SPS podmetačina! Buču pred tuđim vratima jer uskoro lete iz vlasti. Krešte svoju Labudovu pesmu ali na pogan način!

    0

    0
  2. Kako, dokle vise SPS? Sve dok Pocuta ima svoje dobosarkre, dobosare i istrazivacke narikace bice i ovakvih pamfleta, pljuvackih tekstova,blacenja ljudi. Ili, sve dok mecka ne zaigra…a zaigrace!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *