subota, 20. aprila 2024.

Bez predloga za direktora „Vidraka“

Objavljeno: 20. septembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradsko veće je na svojoj sednici prihvatilo predlog nadležne kadrovske komisije da direktor „Toplene“ bude sadašnji čelnik tog JKP Zoran Stepanović. Promene neće biti ni na čelnoj poziciji „Vodovoda“, pošto su većnici prihvatili predlog da direktor bude Đorđe Milanović.

Posebna priča, međutim, jeste gradska čistoća „Vidrak“, jer Gradsko veće nije ni razmatralo predlog da za direktora bude imenovana Slađana Marković, koja taj posao trenutno obavlja. Obrazloženje je bilo da ona na testiranju nije osvojila dovoljan broj bodova.

Međutim, kako se saznaje u krugovima bliskim gradskoj koalicionoj vlasti naprednjaka i socijalista, SNS, na čijoj kvoti je mesto direktora „Vidraka“, nije zadovoljna ni jednim kandidatom koji je konkurisao na to mesto – ni sa aktuelnom v.d. direktorkom, ali ni sa Lazarom Lazićem, šefom pravne službe tog JKP.

Konačnu reč o predlozima za direktore daće odbornici Skupštine na sledećoj sednici. U međuvremenu, kako saznajemo, trebalo bi da bude održana i još jedna sednica veća na kojoj će biti poznato da li će kandidatura Slađane Marković proći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *