subota, 2. marta 2024.

Rekonstruisana sala Ekonomske škole

Objavljeno: 21. septembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Završena je rekonstrukcija fiskulturnog bloka Ekonomske škole u Valjevu i danas je objekat predat na korišćenje školi, uz prisustvo predstavnika Ministarstva privrede, grada Valjeva, izvođača radova i nadzornih organa.
Vrednost radova je oko sedam miliona dinara. Radove je izvelo Građevinsko preduzeće „Kompresor ing“, koje je uradilo hidroizolaciju, betoniranje poda i ugradnju savremene podne obloge od jasenovog parketa, danskog proizvođača Jankers (JUNCKERS). Inače, isti parket je postavljen u hali u Istanbulu, gde su se nedavno igrale utakmice Evropskog prvenstva u košarci. U okviru ovih radova su rekonstruisani mokri čvorovi i ostale prostorije sa instalacijama, u sklopu fiskulturnog bloka.
Radovi su realizovani u okviru projekta Ministarstva privrede, za unapređenje lokalne i regionalne infrastrukture, koje je obezbedilo polovinu potrebnog novca za rekonstrukciju fiskulturne sale Ekonomske škole, dok je drugu polovinu novca obezbedio grad Valjevo. Koordinator projekta, ispred grada Valjeva je bio pomoćnik gradonačelnika Miroslav Pimić.

Postupak sprovođenja podrške unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture – Gradimo zajedno – EIB 8, vrši se po osnovu finansijskog ugovora između RepublikeSrbije i Evropske investicione banke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *