utorak, 5. marta 2024.

Bioskopski repertoar

Objavljeno: 12. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na repertoaru Bioskopa 85 od 13. do 19. septembra su tru filma. Među njima je film „Kristofer Robin“. U novom filmu koji nam dolazi iz studija Dizni, pratimo životnu priču Kristofera Robina, sada kao odraslog čoveka i starih, omiljenih likova, Vinija Pua i njegove družine. Kristofer Robin je odrastao, ima svoju porodicu i svoj posao, ali životne obaveze udaljavaju ga od snova i bezbrižnosti života. U trenutku kada pomisli da nema izlaza iz kolotečine, ponovo se sreće sa starim drugom, Vinijem, koji će mu pomoći da vrati radost u svoj život.

Do 19. septembra na repertoaru je i film „Predator- evolucija“. Šejn Blek preuzima franšizu u velikom stilu i predstavlja novu verziju popularne priče, koja je smeštena u predgrađe, za razliku od originalne lokacije – džungle. Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su genetički nadograđivani DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

Treći film koji je na repertoaru je „Opatica iz pakla“. Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre „Anabel” i „Anabel 2: Stvaranje zla”. Kada časna sestra u Rumuniji oduzme sebi život, Vatikan će poslati dva sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „Anabel 2: Stvaranje zla”.

Prodaja ulaznica je na dan projekcije. Blagajna Centra za kulturu radnim danima je otvorena od 16.30 do 20.00 časova, a vikendom od 14.30 do 20.00 časova.

BIOSKOP 85

od 13 do 19. septembra

KRISTOFER ROBIN

TITLOVANO

  1. i 14. septembar u 17.30h
  2. i 16. septembar u 15.30h
  3. i 19. septembar u 17.30h

 

PREDATOR-EVOLUCIJA

  1. i 14. septembar u 20.00h
  2. i 16. septembar u 17.30h
  3. i 19. septembar u 20.00h

 

OPATICA IZ PAKLA

  1. i 16. septembar u 20.00h

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *