ponedeljak, 26. februara 2024.

Bioskopski repertoar do 13. februara

Objavljeno: 6. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U valjevskom Bioskopu 85 od 7. do 13. februara na repertoaru su filmovi „Petar Pan i magična knjiga nedođije“,  „Lego film 2“ i „ Taksi bluz“. Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London? O tome u novoj avanturi najomiljenijeg večnog dečaka u potrazi za Magičnom knjigom Nedođije.

Malo koji film je toliko oduševio kako publiku, tako i kritiku kao 2014. godine ‘Lego film’,  a sad stiže i drugi deo. Animirani film ‘LEGO 2’ radnju nastavlja na mestu gdje se završio prvi film. Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emet je i dalje neizmerno sretan kao i uvek, ali kad zarobe Vajldstajl , mora da se vrati u stvarni svet i da je spasi.

„ Taksi bluz“ je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi „road movie“. Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

 

PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE

2D sinhronizovano

07-10. februar u 15.30h

12. i 13. februar u 15.30h

LEGO FILM 2

Titlovano, 3D

07-10. februar u 17.30h

12. i 13. februar u 17.30h

TAKSI BLUZ

07-10. februar u 20.00h

12. i 13. februar u 20.00h

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *