petak, 21. juna 2024.

Bioskopski repertoar do 13. juna

Objavljeno: 7. juna 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na repertoaru Bioskopa 85 od danas do 13. juna su tri filma. Danas počinje prikazivanje filmova „Čarobni princ“ i „Svet iz doba jure“ i na repertoaru će biti do 13. juna, dok su projekcije filma „Igra istine“ najavljene za 9. i 10. jun. „Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac ’Lenny’  krije veliku tajnu“, navodi se u opisu sinhronizovanog filma „Čarobni princ“, koji će se danas i sutra, kao i 12.i 13. juna prikazivati od 17.30 časova, a 9 i 10. juna od 15.30 časova.

Stiven Spilberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog „Parka iz doba jure“, „Svet iz doba jure“. Kolin Trevorov režira ovu epsku akcionu avanturu prema scenariju koji je napisao sa Derekom Konolijem. Projekcije su danas i sutra, kao i 12. i 13. juna od 20 časova, a 9 i 10. juna od 17.30 časova.

Triler „Igra istine“ se prikazuje 9. i 10. juna od 20 časova. Naizgled bezazlena igra, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri, postaje smrtonosna. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji na poslednjem prolećnom raspustu pred upis na fakultet, koji provode u Meksiku, započinju ovu igru. I to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

Prodaja ulaznica je na dan projekcije. Bioskop 85 ne radi ponedeljkom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *