nedelja, 16. juna 2024.

Bioskopski repertoar do 21. novembra

Objavljeno: 16. novembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na repertoaru Bioskopa 85 do 21. novembra se prikazuju filmovi: Brzi Brzić, Fantastične zveri- Grindelvaldovi zločini i Park užasa. Prodaja ulaznica je na dan projekcije na blagajni Centra za kulturu, koja je otvorena radnim danima od 16.30 do 20 časova, a vikendom od 14 do 20 časova.

Brzi Brzić je akcioni, avanturistički animirani film za sve generacije u kojem prevladava HIP HOP muzika i stil. U imaginarnom svetu u kojem su građani automobili, jedan taksi će postati kralj druma u svom rodnom gradu. Ubrzo otkriva da je veća prednost ostati veran sebi nego biti slavan. Kada mu zaprete veliki kamioni, hoće li im se žuti, lokalni taxi moći suprotstaviti i postati globalni heroj?

Nakon što su nas prošle godine oduševili filmom „Fantastične zveri i gde ih naći ”, slavna autorka Heri Poter serijala, J.K. Rouling, i studio Vorner Bros. pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka. U novom nastavku Fantastičnih zveri, pratimo Njuta Skamandera i Albusa Dambldora u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu. U knjizi „Hari Poter i relikvije smrti” čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gelert nekad bili vrlo bliski, pre nego što su postali najgori neprijatelji. Osećaj magije u ovom filmu je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti.

Izvršni producent serije „Živi mrtvaci” i reditelj filma „Paranormalno 5” donose napeti horor „Park užasa”. Maskirani serijski ubica pretvara horortematski zabavni park u svoje igralište, terorišući grupu prijatelja dok ostali posetioci misle da je to sve deo programa. Studentkinja Natali (Forsit) dolazi u posetu svojoj najboljoj prijateljici iz detinjstva Bruk (Edvards) i njenoj cimerki Tejlor (Tejlor-Klos). Da je bilo koje drugo doba godine, njih tri i njihovi momci bi otišli na koncert ili u bar, ali Noć veštica je, što znači da će kao i svi drugi ići u zabavni park HEL FEST. Tamo ih čeka pravi horor.

BRZI BRZIĆ

Sinhronizovano

  1. novembar u 17.30h
  2. i 18. novembar u 15.30h
  3. i 21. novembar u 17.30h

FANTASTIČNE ZVERI-GRINDELVALDOVI ZLOČINI

  1. novembar u 20.0h
  2. i 18. novembar u 17.30h
  3. i 21. novembar u 20.00h

PARK UŽASA

  1. i 18. novembar u 20.00h

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *